Eurojackpot, hoogste jackpot van Nederland

/, Loterijen/Eurojackpot, hoogste jackpot van Nederland

Eurojackpot, hoogste jackpot van Nederland

On-hollands rijk, dat is de slogan van de EuroJackpot. En deze jackpot staat komende vrijdag op 61 miljoen euro! Eurojackpot is een europese jackpot die erg populair is in Nederland. Meespelen is eenvoudig en kan bijvoorbeeld via Jackpot.com, daar kost een lotto ticket slechts 2,50 euro.

Wat kun je winnen?

Eurojackpot geeft 12 verschillende prijzen weg. De hoogte van de prijzen worden per trekking bepaald. De berekening wordt bepaald door het totaal aantal verkochte lotto loten en het aantal winnaars per prijscategorie. 50% van de totale opbrengst van de verkoop van de loten gaat naar het prijzengeld. De prijzen per prijscategorie worden tegelijkertijd met de winnende getallen na de trekking bekend gemaakt.

EuroJackpot steunt goede doelen

Eurojackpot steunt wel 19 goede doelen op verschillende gebieden, waaronder NOC*NSF, Prins Bernhard Cultuurfonds, KWF Kankerbestrijding en nog veel meer. De winst van Eurojackpot en de andere merken van De Lotto (Toto, Lotto, Lucky Day en Krasloten) gaat naar deze Goede Doelen. Dus ook al je niet wint, dan wordt het geld dat je uitgeeft aan het lot goed besteed!

Hoe speel ik mee met de EuroJackpot?

Zoals we hierboven al zeiden kun je meespelen via Jackpot.com. Een lot kost hier slechts 2,50 euro. Je kunt op deze website zelf je geluksnummers kiezen, maar mocht je geen inspiratie hebben, kun je ook gebruik maken van de ‘quickpick’ optie, laat ‘het lot’ jouw cijfers bepalen. Veel speelplezier!

Speel mee met de EuroJackpot
2018-04-17T13:28:27+02:00 Eurojackpot, Loterijen|