EuroMillions jackpot 115 miljoen

/, Loterijen/EuroMillions jackpot 115 miljoen

EuroMillions jackpot 115 miljoen

Afgelopen vrijdag is de jackpot van de EuroMillions wederom niet gevallen, dat betekent dat hij nu een gigiantische waarde heeft van 115 miljoen. Wil jij 2016 goed beginnen? Koop dan nu online een lot voor de trekking van de EuroMillions, de grootste Europese loterij. De trekking is komende dinsdag om 21.00 uur Nederlandse tijd.

Over EuroMillions

Tickets voor de eerste EuroMillions lotto werden op 7 februari 2004 voor het eerst verkocht. De eerste trekking vond plaats op vrijdag 13 februari 2004. In de loop der jaren is de EuroMillions aanzienlijk gegroeid, met spelers van over de hele wereld die met veel plezier meedoen met deze Europese lotto.

Het maken van het merk EuroMillions als de grootste en meest populaire lotto spel in Europa, heeft de EuroMillions bewezen als een van de meest lucratieve loterijen om aan deel te nemen. Met een top jackpot prijs van € 190.000.000 is de EuroMillions een loterij voor spelers die zijn op zoek naar een werkelijk levensveranderende loterij.

Lot EuroMillions kopen

Je kunt je EuroMillions lotto lot online veilig en betrouwbaar kopen bij TheLotter. Bijkomend voordeel is dat je bij TheLotter met iDeal kunt betalen. Handig! De loten kosten 5 euro per stuk bij TheLotter.

Groepsspel EuroMillions

Je kunt ook met een groepsspel meespelen met de EuroMillions. Met een groepsspel verbeter je je winkansen en speel je, zoals de naam al zegt, mee in een groep. De EuroMillions groepsspel is een spel met type ‘willekeurige selectie’ en bevat 500 rijen. Dat wil zeggen dat alle getallenrijen willekeurig worden geselecteerd. In totaal zijn er 342 aandelen beschikbaar. Meedoen met een standaard lot (1 aandeel) kost je 14,62 euro. Dit lot is geldig voor één trekking. Neem een multi-trekking of abonnement om geld te besparen op deze loterij! Lees hier een uitgebreide uitleg over groepsspelen.

Combinatie Groepsspel en standaard lot EuroMillions

Naast gewoon online een lotto lot kopen en meedoen via een loterij groepsspel kun je ook voor een bundel optie kiezen. Je koopt dan een combinatie van zowel individuele loten als groepsspel aandelen. Door deze combinatie profiteer je van een gunstigere prijs. Als je bijvoorbeeld 1 individueel lot koopt + 1 aandeel van een groepsspel van 150 rijen betaal je 17,56 euro. Dat is lekker meespelen. Koop nu online je loten.

Speel mee met de EuroMillions loterij
2018-04-17T13:29:41+02:00 EuroMillions, Loterijen|