EuroMillions jackpot blijft stijgen

/, Loterijen/EuroMillions jackpot blijft stijgen

EuroMillions jackpot blijft stijgen

De jackpot van de EuroMillions van afgelopen dinsdag is niet gevallen. Dit is al de 11de keer dat de jackpot niet valt en dus hoger wordt. Deze vrijdag is de jackpot maar liefst 131 miljoen euro! Je hebt nog maar 1 dag om tickets te kopen, dus wacht niet langer en koop nu online je EuroMillions lotto tickets.

Tips voor geluksnummers

Afgelopen dinsdag werden de nummers 15, 24, 38, 40 en 48 getrokken. En de geluksnummers 2 en 9. Als je toen deze getallen gekozen had, was je nu 115 miljoen euro rijker. Hoe verhoog je nu je kans om deze loterij te winnen. Allereerst kun je natuurlijk meespelen met groepsspelen, groepsspelen worden onder andere aangeboden door thelotter en deze verhogen je kans op prijs. Lees meer hierover op de pagina groepsspelen.
Nog andere tips? Het is en blijft een kwestie van geluk, maar je kunt het geluk een beetje helpen met wat strategie en inzicht. Als voorbeeld stellen we dat de kans om met 1 serie te winnen 1 op 10 is (puur fictief uiteraard). In dit geval zou je met 2 series dan een kans van 2 op 10 hebben, omgerekend 1 op 5. Hiermee wil ik zeggen dat; hoe meer loten je hebt, hoe meer kans je hebt om de lotto te winnen. Je kunt dus eigenlijk beter 1 keer per maand met 1 trekking 5 x meespelen dan elke maand met 5 verschillende trekkingen meespelen.

Goedkoop meespelen met EuroMillions

De goedkoopste loten voor de EuroMillions vind je bij Jackpot.com. Een lot kost je hier 3,00 euro. Mooie prijs toch? Je kunt zelfs met iDeal betalen, ideaal :-).

Goedkoop EuroMillions loten kopen
2018-04-17T13:28:48+02:00 EuroMillions, Loterijen|