Euromillions Nederland

/, Loterijen, Nederland/Euromillions Nederland

Euromillions Nederland

Woon je in Nederland en wil je meespelen aan de EuroMillions? Dat kan. Helaas worden de tickets niet aangeboden in de winkel op de hoek, maar je kan wel online tickets kopen. Vind je online tickets kopen eng of lastig? Dat hoeft helemaal niet, hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het kopen van een online lot werkt en waar je betrouwbaar loten kunt kopen.

EuroMillions lot kopen

Waarom EuroMillions?

Waarom zou je eigenlijk willen meespelen aan de EuroMillions loterij? De EuroMillions is de grootste loterijen in Europa en heeft de meeste deelnemers. Doordat ze veel tickets verkopen, hebben ze ook een mooie prijzenpot te verdelen. De kans op een prijs in de EuroMillions is 1 op 13! Helaas is de jackpot iets lastiger te winnen, de kans hiervoor is 1 op 116.531.800.

Wat kost een lotto ticket EuroMillions in Nederland?

De goedkoopste lotto tickets kun je kopen bij Jackpot.com, een lotto lot voor de EuroMillions kost daar slechts € 3,00. Het is zelfs mogelijk om te betalen met iDeal. Je kunt ook kiezen voor een groepsspel via TheLotter, je hebt dan meer kans op meer prijzen!

Hoe koop ik een lot?

In Nederland zijn een aantal betrouwbare websites waar je online tickets voor de EuroMillions kunt kopen. We beschrijven hieronder het bestelproces bij TheLotter, omdat je daar met iDeal kunt betalen en dit een betrouwbare en duidelijke website is.

Hieronder zie je een screenshot van het bestelproces. Het lijken misschien veel stappen, maar dat valt reuze mee. Je bepaalt eerst hoeveel rijen je wil spelen, in dit voorbeeld heb ik gekozen voor 5 rijen (5 lotto tickets). Daarna vul je bij al je gekozen tickets je geluksgetallen in. Dit zijn er 5 bij de grijze getallen en 2 bij de rode getallen (van 1 tot en met 11) daaronder. Je kunt ook kiezen voor de ‘Quick Pick’  optie rechtsboven. Dan worden er willekeurige getallen voor jou geselecteerd (probeer het maar eens, je kunt ze daarna altijd nog wijzigen).
Nadat je je getallen hebt geselecteerd gaan we over tot het kopen van het lot. Je kan eventueel ‘profiteren van een betere prijs met een multi-trekking of abonnement’, maar die keuze laat ik aan jou over. Daarna klik je op SPEEL (rechtsonderin)!

Bestelproces TheLotter

Nadat je op SPEEL hebt geklikt krijg je een popup waarin je je account moet aanmaken. Je kunt kiezen om je facebookaccount te gebruiken (dat scheelt weer typewerk) of een nieuw GRATIS account aan te maken. Kies hiervoor als je geen Facebook hebt, of niet via Facebook wil spelen. (er zullen nooit automatisch berichten door TheLotter op jouw Facebook gepost worden!). Vul je emailadres en een (veilig) wachtwoord in en klik INSCHRIJVEN. Daarna word je gevraagd om wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer (zodat ze je kunnen bellen als je de hoofdprijs wint). Klik verder en selecteer je betaalmethode. Als je iDeal selecteert moet je daarna je emailadres nogmaals invullen, ik vond dat ook een beetje vreemd,  maar uiteindelijk kom je wel bij het bekende iDeal betalingssysteem, waar je je eigen bank kunt kiezen, dus geen zorgen.

Nadat je de betaling voldaan hebt, ontvang je een email met je cijfers en dan is het wachten… op de trekking. Spannend! Veel speelplezier!

Koop nu je EuroMillions lot
2018-04-17T13:27:46+02:00 EuroMillions, Loterijen, Nederland|