Speel mee met de Franse lotto

//Speel mee met de Franse lotto

Speel mee met de Franse lotto

Naast de Nederlandse loterij kan je meespelen met de Franse lotto. Via het internet kan je online loten kopen voor de trekking in Frankrijk. Van alle loterijen in Frankrijk is vooral de Franse lotto de populairste loterij. Drie keer per week heeft deze loterij een trekking. Uiteraard is er naast de standaard prijzen een jackpot. Als de jackpot niet valt schuift deze door naar de volgende trekking. Bij de volgende trekking wordt de jackpot met één miljoen euro verhoogd. De jackpot kan hierdoor al snel hoog oplopen.

Loten kopen voor Franse Lotto

Hoog uitbetalingspercentage voor Franse lotto

De Franse lotto heeft een hoog uitbetalingspercentage. Vooral als je het vergelijkt met de Nederlandse loterij of andere buitenlandse loterijen. Bij de lotto Frankrijk is de winkans 1 op 16. Dit gaat natuurlijk om de kleine prijsjes en niet de jackpot die je bij elke trekking kan winnen. De prijs die je wint is ook nog eens belastingvrij. Je hoeft er dus geen belasting over te betalen. Wil je meer kans om te winnen? Dit kan door meerdere loten in één keer te kopen voor de volgende trekking. Als je meerdere loten tegelijk aanschaft krijg je via de meeste websites ook nog eens korting. Deze korting kan soms oplopen tot een gratis lot. Dit is mooi meegenomen als je wil meespelen met de Franse loterij.

Hoe kan je loten kopen voor de Franse lotto?

Je hoeft echt niet met de auto naar Frankrijk te rijden om mee te spelen met de Franse lotto. Het enige wat je nodig hebt is een account bij een online verkooppunt. The Lotter is bijvoorbeeld een verkooppunt waar je online loten kan kopen. Op je account kan je geld storten en hiermee kan je loten kopen voor de volgende trekking. Je kan online aangeven met welke getallen je wil spelen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is afwachten tot de volgende trekking. Drie keer per week kan je in spanning online zien wie er gewonnen heeft. Elke week is het weer een verrassing wie er gaat winnen! Wie weet win jij volgende week wel de hoofdprijs van miljoenen euro’s.

Selecteer jouw geluksgetallen
2018-10-26T14:38:00+02:00 Loterijen|