Grote loterij winnaars van het afgelopen jaar

/, EuroMillions, Loterijen, Powerball/Grote loterij winnaars van het afgelopen jaar

Grote loterij winnaars van het afgelopen jaar

De afgelopen jaren lijken loterijen steeds gekker te worden. De grote jackpots vliegen je om de oren. Het gebeurt dan ook regelmatig dat we volledig in de ban zijn van een jackpot die kan vallen. Een aantal grote loterij winnaars van het afgelopen jaar hebben wij voor je op een rijtje gezet.

lotto tickets kopen

1,5 miljard bij Powerball

Afgelopen jaar was de Powerball regelmatig in het nieuws vanwege de gigantische jackpot die iedere week verder opliep. Uiteindelijk viel de mega jackpot van 1,5 miljard begin januari 2017. De jackpot moest wel gedeeld worden want er waren drie winnaars met hetzelfde lotnummer. De winnaars kwamen uit Californië, Florida en Tennessee. De winnaars kregen allemaal 500 miljoen in termijnen of 327 miljoen als ze het bedrag in één keer opnamen.

154 miljoen bij Euromillions

Bij Euromillions gaan er regelmatig gigantische bedragen uit. Begin juni dit jaar nog viel er een bedrag van 154 miljoen euro in België. Doordat bij Euromillions spelers uit alle landen meedoen kunnen er in heel Europa prijswinnaars vallen. Dit keer werd de grote prijs vlakbij gewonnen namelijk bij ons zuiderburen in België. De Belg was ook nog eens de enige met het winnende lotnummer en mocht de prijs volledig voor zichzelf houden.

18 miljoen bij Euro jackpot in Nederland

Natuurlijk vallen er ook weleens grote geldprijzen in Nederland. Begin januari 2017 won een Rotterdammer 18 miljoen euro met de Euro jackpot. Voor de Rotterdammer was dit een uitstekend begin van het nieuwe jaar. Officieel was de hoofdprijs 90 miljoen euro, maar de Nederlander moest delen met een winnaar uit Duitsland en Denemarken. Ondanks dat de winst gedeeld moest worden hield de Nederlander er een mooi bedrag aan over.

163 miljoen bij Super Ena

Vorig jaar oktober won een Italiaan een nieuw record door de Super Ena jackpot van 163 miljoen euro te winnen. De jackpot was niet alleen een nieuw record, maar de Italiaan had slechts € 3 aan loten uitgegeven. Voor de Italiaan was het een prima investering waarmee hij ineens de mega jackpot wist te winnen. Het heeft een jaar lang geduurd voordat een deelnemer alle getallen goed had en de jackpot wist te winnen bij Super Ena. Het wachten was in ieder geval de moeite waard met een hoofdprijs van 163 miljoen euro.

Tickets powerball kopen
2018-05-15T16:27:18+02:00 Eurojackpot, EuroMillions, Loterijen, Powerball|