Heb jij al een loterij groepsspel gespeeld?

//Heb jij al een loterij groepsspel gespeeld?

Heb jij al een loterij groepsspel gespeeld?

Wat is eigenlijk een loterij groepsspel? Een groepsspel is eigenlijk niets meer dan een groep die samen meedoet aan een loterij. Nu hoef je niet al je familie te bellen om te vragen of ze een groep met je willen vormen, nee, je kunt gewoon deelnemen aan een bestaande groep. TheLotter heeft bijvoorbeeld groepsspelen. Zij maken voor elke grote loterij voor elke trekking een groep of aantal groepen aan, waaraan je kunt deelnemen. Alles staat dus al klaar voor je. Er zijn verschillende soorten groepsspelen. Hieronder zie je de 4 verschillende type loterij groepsspellen.

Willekeurige Selectie

Bij dit groepsspel speel je met willekeurig geselecteerde getallen voor een vastgesteld aantal rijen. De rijen zijn de loten, verschillende getallencombinaties, die voor een groepsspel zijn gekocht. Als je bijvoorbeeld 20 ‘rijen’ hebt in een groepsspel, zijn er dus 20 loten en kunnen er dus 20 mensen deelnemen met 1 lot, of bijvoorbeeld 5 deelnemers met ieder 4 loten. In een spel met 20 rijen heb je dus 20x kans op de jackpot! En daarom zijn groepsspelen interessant, je maakt meer kans op prijzen. Deze prijzen moet je dan weliswaar delen met je mede-groepsgenoten, maar zeg nou zelf.. een jackpot van 100 miljoen delen door bijvoorbeeld 20 mensen, nou, dan ben ik nog steeds heeeeeel blij!

Systematisch

Een systematisch groepsspel bevat alle mogelijke combinaties van 6 tot 14 willekeurige lotto getallen.

Minimaal 1 getal correct

Misschien raad je het al, in dit groepsspel draait het allemaal om minimaal 1 getal goed te hebben. Elke rij in dit groepsspel bevat een ‘vaste’ getallen met 1 dynamisch getal. Op deze manier heb je dus altijd gegarandeerd een van de getrokken getallen correct. De ‘vaste’ getallen worden willekeurig geselecteerd.

Extra getal correct

Dit werkt op dezelfde manier als ‘Minimaal 1 getal correct’ alleen bij deze variant is het extra getal dynamisch. De overige getallen worden willekeurig geselecteerd.

Speel groepsspelen
2018-04-17T13:30:20+02:00 Speluitleg|