Hoogste jackpot van dit moment

/, MegaMillions, Powerball/Hoogste jackpot van dit moment

Hoogste jackpot van dit moment

Zin om vandaag nog mee te gaan spelen met een loterij? Kies dan de Powerball loterij. Deze lotto heeft op dit moment de hoogste jackpot, deze jackpot bedraagt maar liefst 236 miljoen euro. Dat is natuurlijk niets vergeleken met de miljard die ze in het begin van januari weggaven, maar.. we zeggen nog steeds geen nee tegen ‘maar’ 236 miljoen.

Meer weten over de Powerball loterij, de winkansen en via welke website je het beste kan spelen? Lees hier meer over de PowerBall loterij.

Waar kan ik betrouwbaar meespelen met de PowerBall loterij?

Je kan via vele sites meespelen met wereldwijde loterijen, maar welke website is nou betrouwbaar, en welke kun je beter vermijden? Je kunt betrouwbaar meespelen via thelotter.com of bijvoorbeeld Jackpot.com, beide sites zijn veilig en gaan gegarandeerd voorzichtig met jouw gegeven om. Bij de trekking van die 1,5 miljard van de PowerBall van half januari was zelfs de tweede prijs (1 miljoen) gewonnen door een speler die via TheLotter meespeelde.

De hoogste jackpot van dit moment

Op het moment van schrijven is de PowerBall jackpot de hoogste jackpot met 236 miljoen euro. Liever een andere loterij meespelen? Kies dan bijvoorbeeld voor de Mega Milljons met een jackpot van 114 miljoen of anders misschien de Italiaanse loterij, de SuperEnaLotto, met een jackpot van bijna 50 miljoen. Welke loterij je ook kiest, freelotto wenst je veel plezier en succes.

2018-04-17T13:28:39+02:00 Loterijen, MegaMillions, Powerball|