Keno Bingo spelen bij een loterij

/, Loterijen/Keno Bingo spelen bij een loterij

Keno Bingo spelen bij een loterij

Het nadeel van een online loterij is dat je elke keer moet wachten op de volgende trekking. Gelukkig zijn er elke dag trekkingen verspreid over de wereld. Maar je blijft wel tekens in spanning of je gewonnen hebt. Een alternatief voor een loterij is Keno Bingo. Steeds meer online loterijen bieden dit alternatief aan voor spelers bij de online lotto.

Speel Keno Bingo

Elke vijf minuten een nieuwe trekking

Met Keno Bingo speel je een soort loterij alleen is er elke 5 minuten een trekking. Spelers van de online lotto kunnen hieraan meedoen en Keno loten kopen. Net als bij de loterij stel je zelf je loten samen. Binnen vijf minuten krijg je de trekking te zien die veel lijkt op bingo. Is je kaart vol? Dan win je een leuke geldprijs! Deze kan oplopen tot duizenden euro’s. Een leuk bedrag om even tussendoor te winnen.

Speel verschillende versies van Keno Bingo

Als je bij een online loterij meedoet aan Keno Bingo, dan kan je verschillende versies spelen. De meest voorkomende spellen zijn Keno 9 en Keno 12. Bij Keno 9 mag je negen nummers kiezen en bij 12 mag je er twaalf kiezen. Voor de jackpot moet je uiteraard alle nummers goed hebben om te winnen. Uiteraard is de jackpot hoger bij Keno 12, dan bij Keno 9. Alleen de kans dat je de jackpot wint is ook een stuk kleiner. Dit is dus een afweging die je moet maken als je meespeelt.

Kies je eigen getallen voor de volgende trekking

Als je meespeelt met Keno Bingo, dan kan je direct 9 of 12 getallen uitkiezen. Heb je geen zin om zelf de getallen te kiezen? Geen probleem je kan het spel eventueel zelf je getallen laten kiezen. Je kan uit in totaal 80 verschillende nummers kiezen om mee te spelen. De kans dat jouw favoriete nummers ertussen staan is groot. Naast het kiezen van je favoriete nummers stel je het aantal loten in waar je mee meedoet. Nu is het alleen nog maar wachten tot de volgende trekking. Deze trekkingen gaan 24/7 door. Afhankelijk van de site waarbij je meespeelt is de Keno Bingo trekking elke 3 of 5 minuten.

Kies jouw Keno spel

Maak een account aan voor Keno Bingo

Naast het kopen van loten bij online loterijen kan je een account aanmaken voor Keno Bingo. Op een aantal websites kan je voor beide hetzelfde account aanmaken. Je hoeft dus niet twee verschillende accounts aan te maken als je Keno Bingo komt spelen. Als je een account hebt aangemaakt kan je er direct geld op storten en meespelen. Kies jouw favoriete getallen uit en wacht de volgende trekking vol spanning af!

Speel direct Keno
2018-07-31T15:09:43+02:00 Keno, Loterijen|