Laatste EuroMillions SuperTrekking van 2015

/, Loterijen/Laatste EuroMillions SuperTrekking van 2015

Laatste EuroMillions SuperTrekking van 2015

De laatste Supertrekking van EuroMillions in 2015 komt eraan. Komende vrijdag 6 november is het zover, de grote EuroMillions SuperTrekking, zorg dat je je lotto ticket hebt! De jackpot is maar liefst 100 miljoen euro!!!! Vanaf dinsdag 3 november kun je je lotto tickets voor de supertrekking kopen. Wees er snel bij, want er is erg veel belangstelling voor deze lotto trekking.

Verhoog je winkansen bij de EuroMillions SuperTrekking

Bij theLotter hebben ze speciaal voor deze supertrekking een groepsspel opgezet met wel 1.000 rijen verdeeld over 667 apart te kopen aandelen. Dit is het grootste EuroMillions Groepsspel dat ooit aangeboden is. Hoe meer aandelen je koopt, hoe groter het deel van het gewonnen prijzenspel voor jou is! Koop snel groepsloten.

Over EuroMillions

EuroMillions is de grootste loterij van heel Europa met elke dinsdag- en vrijdagavond een lotto trekking. In tegenstelling tot landelijke lotto’s trekt EuroMillions spelers uit heel Europa, dit heeft als gevolg dat de Jackpot en de te winnen prijzen veel hoger zijn dan bij een landelijke lotto. Als de jackpot bij een trekking niet valt, dan wordt deze meegenomen naar de volgende trekking, na een aantal weken zonder jackpot winnaar kan de jackpot oplopen tot wel 190 milloen euro!!

Koop nu veilig en betrouwbaar je loten bij theLotter!
2018-04-17T13:30:27+02:00 EuroMillions, Loterijen|