Meedoen aan een loterij via de loten app

//Meedoen aan een loterij via de loten app

Meedoen aan een loterij via de loten app

Steeds meer websites waarop je loten kan kopen hebben een loten app ontwikkeld. Via deze app kan je op je mobiel de uitslagen zien en loten kopen. Je kan zelfs alerts instellen in de loten app. Je krijgt bijvoorbeeld op je mobiel een melding te zien als er een trekking is geweest. Je weet meteen wanneer de uitslag bekend is van de loterij. Het fijne van de app is dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang hebt tot uitslagen en het kopen van loten.

Bekijk app Lottoland

Via de loten app meedoen aan je favoriete loterijen

Het fijne van de loten app is dat je nu overal mee kan spelen met je favoriete loterij. Het enige wat je hoeft te doen is even de app openen en je kan loten bestellen. Je kan via de app direct inzicht krijgen in je account en er eventueel extra geld opzetten. Met dit geld kan je meteen loten kopen bij je favoriete loterij. Je krijgt via de meeste loten apps toegang tot tientallen loterijen verspreid over de wereld. Je kan meteen meespelen met je favoriete nummers. Het kopen van loten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Handige tools voor het kopen van loten

In de loten app zitten ook handige tools voor het kopen van loten. Je kan bijvoorbeeld inzien welke nummers er vaak vallen bij EuroMillions. Je kan ook zien wat de kans is dat je wint bij een bepaalde loterij. Op basis van je kansen kan je meteen loten kopen voor de loterij met de hoogste winkans. Daarnaast ontvang je ook het laatste nieuws over de loterijen. Je bent meteen op de hoogte van de hoge jackpots die je kan winnen. Je bent zo meteen goed voorbereid voor de volgende trekking. Staat de jackpot op springen? Dan helpt de loten app je meteen met het kopen van een paar extra loten voor de volgende trekking.

Bekijk app TheLotter
2018-06-29T15:12:40+02:00 Loterijen|