Meespelen met de Spaanse loterij

//Meespelen met de Spaanse loterij

Meespelen met de Spaanse loterij

In Spanje zijn ze dol op loterijen. Op straat worden voor verschillende loterijen lootjes gekocht. Als Nederlander is het natuurlijk ook leuk om met de Spaanse loterij mee te spelen. Online kan je via verschillende officiële kanalen loten kopen. Je kan zo online meespelen met de lotto Spanje. Je maakt zo ook kans op de mega prijzen die regelmatig oplopen tot miljoenen euro’s. The Lotter en PlayHugeLottos zijn bijvoorbeeld twee bekende websites waar je een lot kan kopen. Je kan hier direct meespelen met de aankomende trekking.

Speel mee

Speel mee met La Primitiva

De Nationale Loterij van Spanje is La Primitiva. Deze Spanje loterij is niet alleen heel bekend in het land zelf, maar ook in Europa. Vanuit heel Europa spelen spelers mee met deze loterij. De eerste trekking werd honderden jaren geleden gehouden in 1763. Het is vandaag de dag nog steeds één van de grootste loterijen van Spanje. De jackpot is progressief en loopt regelmatig op tot miljoenen euro’s. Het record staat op een hoofdprijs van 82 miljoen euro.

Spanje loterij met kerst

Een andere bekende loterij is EL Gordo. Deze Spanje loterij wordt speciaal voor kerst georganiseerd. De loterij is mega populair en in heel het land blijven mensen thuis om de uitslag te kijken. De trekking is elk jaar vlak voor kerst op 22 december. Wil je ook meedoen met El Gordo? Het is mogelijk om online loten te kopen en de trekking via een livestreamverbinding te kijken. Via de website van El Gordo wordt de trekking live uitgezonden. Het hele land ligt stil in aanloop van de trekking die in de ochtend plaatsvind.

Speel mee met de Spaanse Euromillions

Eén van de bekendste loterijen in Europa is Euromillions. In verschillende Europese landen worden loten verkocht voor deze loterij. Het is mogelijk om speciaal voor de Spaanse loterij loten te kopen. Het voordeel van een lot in Spanje kopen is dat je kans maakt op een extra geldprijs. De extra prijs die onder de Spaanse deelnemers verloot wordt is € 1 miljoen euro waard. Elke week wordt deze bonusprijs verloot onder de Spaanse loten. Daar komt nog eens bij dat de standaard jackpot op minimaal € 17 miljoen staat en kan oplopen tot maximaal € 190 miljoen. Meedoen aan de Spanje loterij kan dankzij de extra geldprijzen absoluut de moeite waard zijn.

Speel mee met spaanse loterij
2018-05-15T16:26:35+02:00 Loterijen|