Mega Millions jackpot staat op 251 miljoen

/, MegaMillions/Mega Millions jackpot staat op 251 miljoen

Mega Millions jackpot staat op 251 miljoen

Het wordt steeds spannender bij de Mega Millions loterij. De jackpot blijft maar stijgen. Afgelopen dinsdag was er weer geen enkel lot die alle 6 getallen goed had. Dit betekent dat de jackpot weer stijgt en dat deze komende vrijdag maar liefst 251 miljoen dollar bedraagt! Deze Mega Millions jackpot valt onder de top 20 hoogste jackpots sinds Mega Millions is begonnen.

Gratis meespelen met Mega Millions

Als je je nu (gratis) registreert bij PlayHugeLottos dan ontvang je bij aankoop van je eerste tickets tot 10 tickets gratis. En als je betaald met een andere methode dan een creditcard tot wel 20 tickets gratis. Dat is dus gratis kans op 251 miljoen dollar! Speel nu mee! En als je nog inspiratie nodig hebt, de getrokken getallen van afgelopen dinsdag waren 9, 31, 34, 41 en 49, plus de Mega Ball 8. Spelen via PlayHugeLottos is veilig en betrouwbaar. Lees hier meer over deze lotto aanbieder.

Wordt de Mega Millions jackpot nog hoger?

Dat is natuurlijk moeilijk te voorspellen. De jackpot is het laatst gevallen op 8 maart. Toen was deze 157 miljoen dollar en werd hij gewonnen met een lotto ticket dat verkocht was in de omgeving van Seattle. Op 31 mei viel de huidige jackpot bijna, toen waren er 2 matches met 5 cijfers goed! Beide gingen ervandoor met de hoofdprijs van 1 miljoen dollar. Misschien wacht de jackpot wel met vallen tot jij een lootje koopt ;-).

Hoe speel je Mega Millions

Bij de Mega Millions loterij kies je 5 nummers uit een reeks van 1 tot 75 en 1 geluksgetal uit een reeks van 1 tot 15, dit wordt de Mega Bal genoemd. De jackpot van de Mega Millions begint met 15 miljoen dollar en stijgt bij elke trekking dat hij niet valt met minimaal 5 miljoen dollar.

Help, ik heb de jackpot gewonnen

Ben jij de gelukkige winnaar? In dat geval kun je kiezen hoe je het bedrag wil ontvangen. Je kan het complete bedrag in 1 keer laten overmaken of je kan kiezen voor een jaarlijkse betaling. Bij de jaarlijkse betaling krijg je direct een bedrag overgemaakt gevolgd door 29 jaarlijkse betalingen. Elke jaarlijkse betaling is 5% hoger als de vorige, om mee te groeien met de inflatie. Speel nu mee met deze lotto en dan zijn wij benieuwd welke keuze jij maakt!

2018-04-17T13:28:11+02:00 Loterijen, MegaMillions|