Online Keno spelen

/, Speluitleg/Online Keno spelen

Online Keno spelen

Er zijn verschillende veilige websites waar je loten kan kopen voor de loterij. Naast een loterij kan je op een aantal websites online Keno spelen. Dit spel komt steeds meer in opkomst op sites waar ook loten verkocht worden. Het leuke van Keno spelen is dat je geen week hoeft te wachten tot de nieuwe trekking. Iedere vijf minuten is er een nieuwe Keno trekking waar je aan mee kan doen. De trekkingen vinden 24 uur per dag plaats en 7 dagen per week. Elke vijf minuten kan je meedoen aan een soort loterij online. Het is een snelle manier om erachter te komen hoeveel geluk je vandaag hebt!

Nu zelf spelen

Keno lijkt veel op een loterij

Eigenlijk lijkt online Keno spelen heel veel op een loterij. De kans is dus groot dat het spelletje je aanspreekt. Net als bij een loterij mag je zelf je geluksgetallen uitkiezen. Hoeveel geluksgetallen je mag kiezen verschilt per spel. Bij Lucky 12 mag je bijvoorbeeld 12 getallen uitkiezen en bij Lucky 9 slechts negen getallen. Als je alle getallen goed hebt win je de jackpot. De jackpot verschilt per site en spel. Bij Lucky 12 is de jackpot vanwege het grote aantal getallen altijd hoger, dan bij Lucky 8. Er zijn loterijen waarbij de Keno jackpot regelmatig op een paar miljoen staat. Elke vijf minuten maak je kans op een paar miljoen euro. Uiteraard zijn er ook nog kleine prijzen voor als je niet alle getallen in één keer goed hebt.

Laat het spel je nummers kiezen

Wil je graag online Keno spelen, maar heb je geen zin om elke keer je geluksgetallen uit te kiezen? Elk spel heeft een quick pick functie. Hierbij selecteert het spel zelf jouw geluksgetallen. Wie weet is dit wel een gouden zet en zijn dit net de winnende getallen van de volgende trekking. Je hoeft slechts vijf minuten te wachten op het antwoord. Als je wint wordt het bedrag direct bijgeschreven op je account. Je kan hier eventueel nieuwe loten voor kopen of nog een keer Keno spelen.

Nu Keno spelen
2018-05-15T16:26:53+02:00 Loterijen, Speluitleg|