Online lotto spelen

//Online lotto spelen

Online lotto spelen

De Nederlandse lotto is lang niet altijd leuk om aan mee te doen. De jackpots staan nooit zo hoog en je winkansen zijn laag. Een lotto in het buitenland heeft regelmatig een veel hogere jackpot. Denk bijvoorbeeld aan de Powerball in Amerika waar honderden miljoenen dollars weggeven worden. Of wat dacht je van EuroMillions waarbij je tientallen miljoenen kan winnen? Het is mogelijk om als Nederlandse speler met deze internationale loterijen mee te spelen. Je kan eventueel de online lotto spelen door een account aan te maken bij een online verkooppunt. Je kan via dit verkooppunt online loten kopen en meespelen met de grootste loterijen ter wereld.

Speel mee

Veilig online lotto spelen

Het is wel slim om niet zomaar overal loten te kopen. Je wil natuurlijk niet met een online lotto spelen waarbij er nooit een lot voor je gekocht wordt. Er zijn op het internet verschillende sites te vinden waar je een lot kan kopen. Bijna allemaal bieden ze de bekende loterijen aan. Helaas kan je niet elke site vertrouwen. Via onze site klik je altijd door naar een website die we zelf getest hebben. Je kan hier veilig geld storten en een paar loten kopen. Twijfel je over je aankoop? Kijk eventueel of Skrill als betaalmethode ertussen staat. Skrill werkt samen met online casino’s en loterijen. Als een site niet veilig is halen ze je geld gratis voor je terug. Je kan met dit e-wallet dus gegarandeerd veilig een gokje wagen.

Doe automatisch mee met de volgende trekking

Je kan eenmalig met de online lotto spelen en een paar loten kopen. Maar het is ook mogelijk om een abonnement te nemen op je favoriete loterij. Bijvoorbeeld een abonnement op de Powerball in Amerika. Zolang er geld op je account staat worden er voor iedere trekking automatisch loten gekocht. Uiteraard kan je vooraf aangeven welke nummers je graag wil bij je abonnement. Voor elke trekking wordt er nieuwe loten gekocht. Als je een abonnement neemt vergeet je nooit meer een lot te kopen. Nog een voordeel van een abonnement is dat je vaak korting krijgt. Dit verschilt wel per website. Bij sommige sites krijg je bijvoorbeeld het 10e lot gratis. Dit maakt het helemaal de moeite waard om online lotto te spelen met een abonnement. Kijk dus goed welke aanbiedingen ze hebben als je met een abonnement meespeelt bij een online loterij.

veilig online loten kopen
2018-05-15T16:26:21+02:00 Loterijen|