Powerball gekte slaat toe in de US

/, Powerball/Powerball gekte slaat toe in de US

Powerball gekte slaat toe in de US

De Powerball Jackpot van afgelopen woensdag is niet gevallen, dat betekent dat de deze nu verhoogd is naar het recordbedrag van 700 miljoen dollar! Dit is de grootste lotto jackpot in de Amerikaanse geschiedenis. En jij kan hier nu aan meedoen.

Powerball jackpot van afgelopen woensdag

Afgelopen woensdag was de jackpot 500 miljoen dollar, ook al een aardig bedrag ;-), en de getrokken getallen waren 2, 11, 47, 62 en 63. De US Powerbal was 17, met een multiplier van 3.

De 500 miljoen dollar aan prijzengeld van afgelopen woensdag stond al in de lijst van de 6 grootste prijzen ooit aangeboden in Noord-Amerika. En de grootste sinds afgelopen februari, toen werd er nog een recordbedrag van 564,1 miljoen dollar aan Powerball winnaars uit Noord-Carolina, Texas en Puerto Rico uitgereikt.

Wat is de kans dat ik deze jackpot win?

Ja, de kansen zijn niet heel groot, dat had je misschien ook niet verwacht. Volgende de Multi-state Loterij association, waar de Powerball loterij loopt, is de kans van het hebben van het winnende Powerball ticket is 1 op 292.200.000. Je kan nog beter die 4,65 eur dat het lot kost in de prullenbak gooien. Maar, zoals de New York loterij zegt; je moet meedoen om te kunnen winnen.

Moet ik in Amerika wonen om mee te kunnen spelen?

Nee, dat hoeft dus niet, iedereen ter wereld kan meespelen met de Powerball. Op dit moment in ieder geval, er wordt wel gepraat over het limiteren van de Powerball tot alleen inwoners van de VS, maar dat nu nog niet van toepassing, dus grijp je kans en doe mee!

Wat kost het om mee te spelen met de US Powerball

Als je nu via TheLotter meespeelt dan kost een standaard lot je slechts 4,65 eur. Je kan al vanaf 3 loten meespelen (dus dat wordt dan 13,95 eur). TheLotter heeft nu een speciale actie, als je 10 trekkingen achter elkaar meespeelt, dan ontvang je een korting van 20%! Dat is nog eens de moeite. Als je nu een abonnement neemt, dan ontvang je zelfs iedere 7de lot gratis!

2018-04-17T13:30:02+02:00 Loterijen, Powerball|