Powerball weekend! Jackpot stijgt naar 354 miljoen euro

/, Powerball/Powerball weekend! Jackpot stijgt naar 354 miljoen euro

Powerball weekend! Jackpot stijgt naar 354 miljoen euro

De Powerball Jackpot van afgelopen woensdag is niet gevallen, dat betekent dat het een echt super Powerball weekend wordt met een jackpot van maar liefst 390 miljoen dollar, omgerekend ongeveer 354 miljoen euro. Wie wil dat nou niet op zijn bankrekening hebben?

Powerball jackpot niet gevallen op woensdag

De winnende Powerball nummers van afgelopen woensdag waren  6, 25, 35, 58, 66. De US Powerbal was 5, met een multiplier van 2. En wederom had niemand de winnende getallen. Dit is de 20ste trekking op een rij dat de jackpot niet gevallen is en dit zorgt ervoor dat de jackpot stijgt en stijgt. Nu met maar liefst een waarde van 354 miljoen euro.

Powerball weekend

Als je een keer online wil meespelen met een loterij, dan adviseren wij jou om dit weekend mee te spelen. Met het Powerball weekend maak je kans op de hoogste jackpot van dit moment! Je kan op diverse manieren meespelen met de Powerball:

Individueel

Speel mee met een individueel lot, kies je eigen getallen (of gebruik de quick-pick en genereer je geluksgetallen automatisch) en steek prijzen volledig in je eigen zak.
De kosten van een standaard lot kost je 4,65 euro en je kan al vanaf 3 loten meespelen. Om geld te besparen kun je kiezen voor een Multi-trekking of een Abonnement. Bij een Multi-trekking krijg je bijvoorbeeld als je 10 trekkingen achter elkaar (automatisch) meespeelt 20% korting. Dat is een mooi bedrag. Je kunt ook een Abonnement nemen, met een abonnement mis je nooit een trekking en ontvang je gratis lotto loten!

Groepsspel

Speel in groepsverband en vergroot je kansen op een prijs!
Je kan meespelen met een groepsspel van 1000 rijen, deze rijen zijn verdeeld over 606 aandelen, als je met 1 aandeel meespeelt kost je dat 15,02 euro. Zo heb je dus 1000 keer kans op de jackpot van 354 miljoen. Ja, je moet het dan wel delen door 606… dat is nog steeds meer dan een half miljoen euro!

Bundel

Koop een bundel met zowel individuele loten als groepsspel-aandelen.
Door het kopen van een bundel profiteer je van alle voordelen. Je hebt meer kans op winst met het groepsspel en steekt de prijs volledig in je eigen zak met het individuele lot. Je hebt 3 verschillende bundels, een bundel van 200 rijen + 1 individueel lot, deze kost 16,31 euro, een bundel van 265 rijen + 1 individueel lot (25,87 euro) en een bundel van 1265 rijen + 1 individueel lot (kosten 38,67 euro). In de screenshot hieronder zie je hoe deze bundels precies zijn opgebouwd.

Overzicht verdeling groepsspelen in bundel

Is online meespelen in een loterij legaal?

In Nederland is het legaal om mee te spelen met een buitenlandse loterij. Als je bijvoorbeeld via TheLotter tickets koopt, dan speel je wel online mee, maar je vraagt eigenlijk alleen iemand om officiele, papieren loten voor jou aan te schaffen in het land van jouw geselecteerde loterij. Dit is niet alleen legaal, maar ook nog uiterst betrouwbaar en veilig. Je koopt een ticket, een vertegenwoordiger gaat jouw ticket in de winkel kopen en scant deze voor je in. Je krijgt deze scan in jouw email.

2018-04-17T13:27:39+02:00 Loterijen, Powerball|