Speel mee met een loterij uit Curaçao

//Speel mee met een loterij uit Curaçao

Speel mee met een loterij uit Curaçao

Als je meespeelt met een buitenlandse loterij, dan denk je vaak aan landen als Amerika, Italië, Spanje of Engeland. Dit zijn de bekende landen om mee te spelen met een loterij. Maar er zijn nog meer landen waar een loterij georganiseerd wordt. Een loterij Curaçao is de laatste tijd steeds populairder onder Nederlandse spelers. De inleg is meestal een klein bedrag en je kan er grote bedragen mee winnen.

Meespelen met de grootste loterijen ter wereld

Regelmatig een trekking bij de lotto Curaçao

Het grote voordeel van een loterij Curaçao is dat er veel vaker een trekking is. De verschillende loterijen hebben zelfs dagelijks een trekking, bijvoorbeeld Wega di Number. Elke dag kunnen er online loten gekocht worden. Als je geld wint wordt het overgemaakt naar je bankrekening. De prijzen die je kan winnen lopen op naar duizenden euro’s. Dit maakt het de moeite waard om een gokje te wagen.

Is de loterij Curaçao legaal?

Het enige nadeel is dat de loterij Curaçao niet erkend is in Nederland. Ze hebben geen Nederlandse licentie om een loterij te houden. Toch wordt het gezien als een onschuldige bezigheid en kan je er geen problemen meekrijgen als je meespeelt. De winkansen liggen zelfs wat hoger dan normaal. Vooral omdat er weinig spelers meedoen en er regelmatig een trekking is. Het is dus de moeite waard om eens mee te spelen met de lotto Curaçao.

Online loten kopen

Doordat de loterij Curaçao niet officieel erkend is kan je alleen online loten kopen. Het is helaas niet mogelijk om naar de winkel te gaan en een paar loten te kopen. De loten zijn in Curaçao zelf vaak wel gewoon legaal. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het soort loterij waar je aan meedoet. Er worden namelijk ook illegaal loterijen opgezet door de inwoners van het eiland. Let dus goed op waar je een lot koopt voor de loterij in Curaçao.

Kies een loterij die bij je past
2018-04-17T13:25:07+02:00 Loterijen|