Bij welke loterij heb je de meeste kans om te winnen?

/, Nederland/Bij welke loterij heb je de meeste kans om te winnen?

Bij welke loterij heb je de meeste kans om te winnen?

Het aanbod in loterijen is natuurlijk groot. Het is bijna lastig om te kiezen met welke je mee gaat doen. Uiteindelijk gaat het erom dat je een leuke geldprijs wint. Alleen bij welke loterij maak je de meeste kans om te winnen? Dit is natuurlijk belangrijk om te weten als je ergens aan mee gaat doen. Wij hebben voor je uitgezocht bij welke loterijen je de meeste kans maakt om te winnen.

De Lotto heeft de hoogste winkans

Van alle loterijen heeft onze eigen Nederlandse loterij de hoogste winkans. Bij de Lotto is de winkans 5,7. Daar komt nog eens bij dat de jackpot minimaal 7,5 miljoen is. Regelmatig staat de Lotto op miljoenen euro’s. Ondanks dat de winkans slechts 5,7 is blijft er dus veel geld over. 75% van het geld gaat naar goede doelen. Je geld komt dus op een mooie plek terecht als je verliest.

Eén van de grootste loterijen ter wereld de Powerball!

De Powerball is natuurlijk een loterij die tot de verbeelding spreekt. Regelmatig kan je hier honderden miljoenen dollars winnen. Vanwege dit gigantische bedrag spelen er heel veel Amerikanen mee. Maar ook steeds meer deelnemers van buiten Amerika doen mee. Online kan je zelf meedoen door een lot te kopen. De kans op een prijs is 1 op 31,85. De kans dat je wint met de Lotto is dus vele malen groter. Maar je maakt bij Powerball wel kans op grotere geldprijzen.

Mega Millions geeft je meer kansen om te winnen

Een andere grote internationale loterij waar veel Europeanen en Amerikanen aan meedoen is Mega Millions. Deze loterij heeft ook regelmatig gigantische geldprijzen die je kan winnen. De hoogste jackpot ooit was 656 miljoen dollar. De jackpot werd verdeeld over drie winnaar die als nog honderden miljoenen mochten bijschrijven. De kans dat je een prijs wint bij Mega Millions is 1 op 15. Vergeleken met andere grote loterijen heb je hier dus een prima kans om te winnen.

Euromillions geeft een prima winkans in Europa

De grote tegenhanger van de grote Amerikaanse loterijen is Euromillions. Verschillende Europese landen doen hier aan mee en kopen loten. De jackpot is bij deze loterij altijd minimaal 15 miljoen euro. Het record staat nog altijd op 190 miljoen euro. Een prima prijs om te winnen als je het ons vraagt. De winkans bij deze Europese loterij is 1 op 23. Hierdoor blijft de Lotto nog steeds de beste winkansen hebben in Europa. Een mooi alternatief voor de Lotto is natuurlijk de Amerikaanse Mega Millions.

2018-05-15T16:27:36+02:00 Loterijen, Nederland|