Welke lotto getallen vallen regelmatig?

Home / Loterijen / Welke lotto getallen vallen regelmatig?

Welke lotto getallen vallen regelmatig?

Als je meedoet aan de lotto mag je helemaal zelf je lot samenstellen. Als je dit voor het eerst doet merk je direct dat het best lastig is om nummers te kiezen. Welke nummers brengen je bijvoorbeeld het meeste geluk? Gelukkig zijn er statistieken die aantonen welke nummers er regelmatig vallen. Je kan overwegen om deze nummers te kiezen of om voor je eigen geluk te gaan. Wie weet is de combinatie die je uitkiest exact de jackpot!

Het lotnummer die jouw het meeste geluk gaat brengen

Als we van de statistieken uitgaan kunnen we een lot samenstellen met de meest gevallen getallen. We komen dan uit op: 54, 14, 37, 2, 38 en 41. Deze getallen zouden het vaakste vallen van allemaal. Het afgelopen half jaar zijn de getallen gemiddeld 25 keer gevallen. Als je bedenkt uit hoeveel nummers je kan kiezen dan is dit redelijk vaak. De meeste getallen zijn minder dan een maand geleden nog gevallen.

Welk getal brengt je het meeste geluk?

Als we uitgaan van het afgelopen half jaar dan zou nummer 54 je het meeste geluk moeten brengen. Dit nummer viel gemiddeld 28 keer bij dezelfde loterij in het eerste half jaar. Uiteraard draait het natuurlijk allemaal om geluk. Het zou goed kunnen dat 54 straks een half jaar lang niet meer valt. Kies daarom voor nummers waar je zelf een goed gevoel bij hebt.

Welk nummer brengt het minste geluk?

Natuurlijk zijn er ook nummers die minder vaak vallen. Het afgelopen jaar was nummer 33 het minst gelukkig. Dit nummer viel slechts 9 keer bij dezelfde loterij. Dit is uiteraard wel gemiddeld genomen. Het zou zomaar kunnen dat dit nummer bij een andere loterij wel vaak valt. Het voordeel is wel dat 33 hierdoor minder vaak gekozen wordt. Als het nummer met de jackpot valt is de kans kleiner dat je hoeft te delen!

2018-05-15T16:27:05+00:00 23-10-2017|Loterijen|